Om migFor mig er fotografering meget personligt og det er vigtig der er en god kemi med den/dem jeg tager billeder af. Derfor bruger tid i begyndelsen af en fotosession på at skabe tillid. På den måde kan jeg få de mest naturlige billeder. For mig handler det om at forevige et minde, og det gøres bedst hvis alle er afslappede. 

Mit studio er i hjemmelige omgivelser, eller på lokationer som er aftalt. En beton væg kan være en fantastisk baggrund for et portræt eller stranden til et bryllupsbillede. Ved at tage billeder i naturen får billedet et helt andet liv. 

Hele mit liv har interesse for foto været hos mig. Kreativteten er en pasion, når jeg fotografere. Et billedet er meget personligt og jeg lytter gerne til ønsker i forbindelse med at få fanget, lige det øjeblik som er vigtigt i den situation som man er i, når billedet skal tages.

Jeg er autodidagt fotograf. Det at fotograferer digitalt har gjort en stor forskel i mit liv, jeg ser det som en leg og elsker at komme ud i naturen med mit kamera. Jeg bruger meget tid på at forbedre mig og tager ofte på foto kurser for at lære nye tricks der kan hjælpe mig i mit arbejde. 

Efter en session går jeg alle billederne igennem og sortere dem, så der kun er de bedste tilbage. Jeg sender dig en mail med en beskrivelse af hvordan du henter de færdige billeder. Ingen billeder bliver brugt til markedsføring, med mindre du har givet mig tilladelse.